Vossersteeg 14
7722 RK Dalfsen
0529 - 432178 / 06 - 55185977

Introductie

Welkom op de website van loonbedrijf Lindeboom. 

Loonbedrijf Lindeboom is in 1988 opgericht door Bert Lindeboom. Samen met zijn broer Jan werd het bedrijf in 1993 verder uitgebreid door de overname van Loonbedrijf Dijk en vormen tot op de dag van vandaag samen de directie van Loonbedrijf Lindeboom v.o.f.

Naast het agrarische loonwerk voeren wij ook grondverzet werkzaamheden uit desgewenst met bronbemaling bij grote dieptes. Voor deze werkzaamheden beschikken wij over enkele minigravers, mobiele kranen, trekker en dumper combinaties, (mini)shovels en een zwenklader met lasergestuurde afreibalk.

Wij hebben diverse soorten zand, gebroken puin en zwarte grond in depots op voorraad.  Dit is af te halen vanaf het bedrijf maar kan desgewenst ook op locatie geleverd worden. Ook is er de mogelijkheid om zwarte grond of asbestvrij puin bij ons te storten. Sinds 2012 zijn wij BRL9335 gecertificeerd. Dit houdt in dat wij kleine partijen grond mogen samenvoegen en na keuring mogen verkopen. Al onze geleverde zwarte grond is zowel gezeefd als gekeurd zodat u de zekerheid hebt dat de grond die u krijgt ook vrij van schadelijke stoffen is. 

Ook kunnen wij u van dienst zijn bij sloopwerkzaamheden inclusief het verwijderen van asbest. Zowel het asbest als overige afvalstoffen worden op een verantwoorde wijze afgevoerd.

Vanaf 19-12-2017 zijn we in het bezit van de certificaten VCA*,VCA** en VKL*. Deze zijn afgegeven door Tüv Nederland. In november 2017 is er door Tüv Nederland een nieuwe certificering getoetst en voldoen wij aan de nieuwe norm VCA 2008/5.1 en VKL 2016-06.

Afvalstation

Sinds 2015 kunt u ook afval bij ons storten. Hout, bouw en sloop afval, groenafval en restafval kunt u bij ons storten. via de weegbrug wordt de gestorte hoeveelheid bepaald en vervolgens wordt het te betalen bedrag berekend. U kunt bij ons zowel contant al per pin betalen.

Het afval storten of het ophalen van zand/grond kan maandag tot en met vrijdag van 7:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 8:00 uur tot 17:00 uur.

 

                       

                       

                       

                       

 

     

Via het tabblad nieuws blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

               VCA 2.png